Faalangst
reductie-coaching

Een groepstraining is niet voor iedereen de ideale plek om te groeien. Voor degenen die gedijen bij individuele aandacht, met name voor personen die worstelen met faalangst, vinden wij het belangrijk dat deelnemers een begeleidingsvorm kunnen kiezen die bij hen past. Tijdens de coaching worden diverse werkvormen ingezet om effectieve en gevarieerde leerervaringen te bieden. Excursies of het uitvoeren van uitdagende taken in een realistische situatie onder begeleiding zijn onderdeel van de coaching.

Na de coaching kan de coachee zijn eigen krachten benoemen. De kennis over faalangst wordt vergroot, er wordt onderzocht in welke situaties angst wordt ervaren, en lichamelijke signalen en emoties worden geleerd te herkennen. De coachee leert zich te richten op zaken binnen hun invloedssfeer en irrationele gedachten om te zetten naar rationele gedachten. Er wordt geoefend met technieken die lichaamsspanningen verminderen. De coaching vergroot het besef van invloed, maakt bewust van vicieuze cirkels, doorbreekt deze en oefent nieuwe vaardigheden.

De coaching is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Tijdens de coaching wordt optimaal geïnvesteerd in het integreren van het geleerde in het dagelijks leven, met als doel blijvende resultaten door theorie te verbinden met praktijk.

Wil je aan de slag met onze faalangstcoach?

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company