Facilitator

In onze rol als facilitators ontwerpen en begeleiden we sessies, waarbij we ervoor zorgen dat iedereen deelneemt, de tijd bewaken, interactie tussen deelnemers stimuleren en helpen bij het bereiken van gestelde doelen.

Facilitators zijn van onschatbare waarde bij het leiden van speciale sessies, projecten en workshops. Onze inzet stimuleert creatieve ideeën, houdt discussies gericht en waarborgt een inclusieve bijdrage van alle deelnemers. We moedigen laagdrempelige gesprekken aan waar deelnemers hun welzijn en uitdagingen bespreken. De groep biedt ondersteuning en bespreekt stappen vooruit, met thema’s als mentale gezondheid, diversiteit, inclusie en spanningen in het Midden-Oosten.

Gesprekstafels met het thema “Mentale gezondheid” in Amsterdam Zuidoost

De gesprekstafel over het thema “mentale gezondheid” biedt een toegankelijke ruimte om in gesprek te gaan met anderen. Je deelt hoe het met je gaat of waar je mee worstelt, en samen bespreken jullie de stappen die je wilt nemen.

De uitkomsten van deze gesprekstafel zijn:

  1. Inspiratie: Door te delen en feedback te ontvangen, doe je nieuwe inzichten op en raak je geïnspireerd.
  2. Erkenning: Jouw verhaal wordt serieus genomen, waardoor je je gezien voelt.
  3. Herkenning: Je ontdekt dat je niet alleen bent in jouw ervaringen.
  4. Verlichting: Je mag emoties en gedachten delen en krijgt de mogelijkheid deze te uiten, wat ervoor zorgt dat je opgelucht de deur uitgaat. 

Share & Care: Open gesprekken over de situatie in het Midden-Oosten op de TU Delft 

De gebeurtenissen in het Midden-Oosten raken velen van ons diep. In deze tijden van onzekerheid en ingrijpende gebeurtenissen is het essentieel dat we naar elkaar luisteren, delen en op elkaar steunen. Dit is de Share & Care gesprekstafel.

Wellicht houdt de huidige wereldsituatie je bezig en voel je de behoefte om gedachten en gevoelens te delen. Met deze gesprekstafel bieden we een platform om emoties en hoop gerelateerd aan de recente situatie in het Midden-Oosten te delen.

Rachel Snip en Rohany Amat (MfN Registermediator) hosten de bijeenkomsten. Ze staan klaar om een veilige omgeving te faciliteren, te helpen reflecteren op mogelijke emoties en gevoelens, en wellicht om te ondersteunen in het omgaan met de situatie op afstand.

 

Wil je aan de slag met onze facilitator?

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers