Ons aanbod

Faalangreductietraining

De training versterkt zelfinzicht, zelfvertrouwen en kennis over faalangst. Deelnemers leren irrationele gedachten omzetten, lichaamsspanning verminderen en successen vieren. Het vergroot het besef van invloed, doorbreekt vicieuze cirkels en oefent nieuwe vaardigheden. Begeleiding stemt doelen af op individuele behoeften, wat verschillende verwerkingsopdrachten kan opleveren. Geschikt voor alle leeftijden!

Levensvaardigheden

Dit intensieve levensvaardighedenprogramma voor maximaal 12 jongeren vergroot zelfinzicht en sociaal-emotionele vaardigheden. Met focus op zelfbewustzijn, zelfmanagement, keuzes maken en relaties hanteren, helpt het programma leerlingen om emoties te reguleren, zelfvertrouwen te vergroten en sociaal-emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Flexibele planning tijdens of na schooltijd is mogelijk.

De kracht van gedachten

De workshop onthult het verband tussen gedachten, gevoel, gedrag en gevolg. Deelnemers vervangen irrationele gedachten door rationele, leren stress te herkennen en verminderen. 

Gesprekstafels

Onze professionals stimuleren laagdrempelige gesprekken. De groep biedt ondersteuning en bespreekt stappen vooruit, met thema’s als mentale gezondheid, diversiteit en inclusie, evenals spanningen in het Midden-Oosten.

Faalangreductiecoaching

Individuele begeleiding is cruciaal, vooral voor wie niet gedijt in groepsverband of met faalangst kampt. Coachees benoemen na coaching hun krachten, vergroten faalangstkennis, identificeren situaties en leren lichamelijke signalen herkennen.

Projectmanagement

Voor projectmanagement op maat is Grace uw betrouwbare partner. Onze expertise zorgt voor de juiste uitvoering van uw project. Neem contact met ons op om uw organisatiewensen te bespreken en ontvang een op maat gemaakt voorstel.”

Onze werkwijze onderscheidt zich door een brede visie, ervaring en een divers netwerk. Dit vertaalt zich in een gevarieerd portfolio, waarvan u hieronder een representatieve selectie kunt bekijken.

Wat klanten zeggen

Ik had het voorrecht om met Rachel Snip samen te werken in verschillende Amplify DEI trainingssessies, waarin ze een cruciale rol speelde als facilitator. Mijn ervaring met haar was buitengewoon uitzonderlijk.

Rachel’s professionele houding en expertise waren vanaf het begin duidelijk en zorgden voor productieve en verhelderende sessies. Ze manoeuvreerde met gemak door complexe onderwerpen, bood helderheid en stimuleerde betekenisvolle discussies.

Haar benadering van faciliteren was zowel flexibel als creatief, waardoor wij, de deelnemers, de mogelijkheid kregen om te definiëren wat succes voor ons betekende. Deze strategie bevorderde niet alleen een inclusieve omgeving, maar zorgde er ook voor dat we ons eigen succes op maat maakten, volgens de principes die tijdens de training werden gedeeld.

Wat me het meest opviel aan Rachel’s faciliteren was haar vermogen om gedurfde en eerlijke gesprekken te bevorderen. Ze behandelde gevoelige kwesties met respect en empathie, en moedigde ons aan om gedragingen te oefenen die het contact met andere groepen verhoogden.

Vivian Acquah

Wat klanten zeggen

“Stadsdeel Zuidoost heeft Grace Academie gevraagd een training te verzorgen om bewoners te trainen op het gebied van schuldpreventie. Rachel en Eurdice hebben 18 bewoners van Zuidoost geworven en getraind. Deze bewoners hebben vervolgens met hun hulp bijeenkomsten georganiseerd om in hun eigen buurt voorlichtingen te geven aan buurtbewoners over minima regelingen en schuldpreventie. Dankzij Rachel en Eurdice hebben de deelnemers geleerd om op een laagdrempelige manier bewoners te informeren over voorzieningen waar zij recht op hebben, hoe deze voorzieningen aan te vragen en door te verwijzen naar instanties. De feedback die het stadsdeel heeft ontvangen van de trainers laat zien dat Grace Academie een mooie en effectieve training heeft opgezet die de bewoners van Zuidoost verder helpt om uit de armoede te komen. Mede door hun enthousiasme, betrokkenheid en professionele houding hebben wij met Rachel en Eurdice prettig samengewerkt. Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuidoost”

Wat klanten zeggen

De workshop van Rachel aan onze groep dames ging enorm goed. De dames hebben enorm veel van genoten en geleerd. Vooral doordat Rachel het had over NLP, waar enkele dames interesse hebben getoont. Ik vond Rachel een fijne workshop docente; heeft een goede balans tussen geven van informatie en activeren van deelnemers om de informatie toe te passen bij de opdrachten. Ook heeft ze een goed gevoel van humor en weet goed een verhaal te vertellen, waar je als student jezelf in terug ziet (relevantie). Geen minuut is saai of langdradig, door de juiste balans en lijn in haar workshop. Plus als docente toont ze interesse in de verhalen van de dames, en hen die het nodig hebben geeft zij extra aandacht om hen op weg te helpen. Verder geeft ze de dames de ruimte om open/gevoelig te zijn zonder hun te beoordelen, dit geeft echt een fijne en veilige sfeer binnen haar workshop.

Voor deze organisaties ontwikkelden we programma’s

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio