Over ons

Het team van Grace Academie bestaat uit Eurdice en Rachel Snip. Wij hebben onze krachten gebundeld. Eurdice als Jeugdzorg professional en Rachel als trainer en HRM professional maken hun dromen waar in dit eigentijdse bedrijf, dat als kompas wil dienen in persoonlijke en strategische ontwikkeling van mensen en bedrijven! In ons netwerk zitten pedagogen, psychologen, therapeuten, trainers en mediators. Samen realiseren wij een kwalitatief en passend aanbod.  Heb je een vraag of een opdracht, wil je een keer sparren of gewoon eens koffie drinken? 

GROEI: Verandering is onvermijdelijk. Zelfontplooiing staat voorop.

RESULTAATGERICHT: Actief zoeken naar kansen om samen het verschil te maken, resultaten te verbeteren en dat wat nodig is om de gewenste doelen te bereiken. 

AUTHENTICITEIT: Geloof in eigen kracht. Investeer in jezelf. Je bent de regisseur van de toekomst.

COMMUNICATIE: Op elkaar afstemmen, door te luisteren en open te staan.

ERVAREN: Wij streven naar impactvolle contacten om leren en veranderen te stimuleren.

Eurdice

Ik ben geboren in Suriname, opgegroeid in het bruisende Amsterdam Zuidoost en woon momenteel samen met mijn man en dochter in het groene Almere.

Na het afronden van de opleiding SPH ben ik direct aan de slag gegaan bij Altra Jeugdhulpverlening. In mijn vorige functie als hulpverlener bij Altra Jeugdhulpverlening heb ik intensief samengewerkt met gezinnen die worstelden met opvoedings- en opgroeiproblemen. Hierbij was ik dagelijks betrokken bij training, individuele mentorbegeleiding, opvoedondersteuning en schoolondersteuning. Met veel toewijding en plezier heb ik hier acht jaar gewerkt.

Hoewel mijn rol en taken zijn veranderd, is mijn drijfveer nog altijd dezelfde. Ik haal voldoening uit het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling, zowel bij jongeren als volwassenen, om hen te helpen hun individuele doelen te bereiken en de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Tijdens mijn IAG-opleiding in 2014 ontdekte ik mijn eigen faalangst, waardoor ik niet alleen een faalangstreductietrainer ben, maar ook een ervaringsdeskundige. Mijn vermogen om intuïtief naar deelnemers te luisteren en hen te begeleiden wordt versterkt door mijn persoonlijke ervaring. Ik gebruik mijn verhaal als rolmodel tijdens begeleiding om een gevoel van veiligheid, herkenning en perspectief te bieden. Ik ben opgeleid tot faalangsttrainer door Hermien Bogaard (Upside Down Trainingen) en drs. Ard Nieuwenbroek.

 

Rachel

In het dagelijks leven drijven (werk)plezier, autonomie en persoonlijke groei mij. In mijn werk geniet ik van leren, onderzoeken, organiseren en service verlenen. Ik sta bekend als iemand die gemakkelijk een gesprek aangaat, anderen werkelijk probeert te begrijpen, processen begrijpt, en nieuwe, originele ideeën en oplossingen bedenkt met een praktische insteek.

Vanuit strategisch HRM heb ik me ontwikkeld in NLP en het trainersvak. Na jaren werkzaam te zijn in het HRM-vakgebied, geef ik nu trainingen. Ik ontmoet je graag om de mogelijkheden voor een training te bespreken.

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers