Trainingen

Trainingen voor leerlingen, studenten en docenten

PO, VO, MBO & HBO

Gegeven door inspirerende trainers

Wij gebruiken activerende werkvormen, waardoor deelnemers op een actieve manier kennis kunnen opdoen en verwerken. Bovendien streven wij naar optimale integratie van het geleerde in het eigen leven van deelnemers, waarbij we de theorie verbinden met de praktijk om blijvende resultaten te bereiken.

Faalangreductietraining

De training versterkt zelfinzicht, zelfvertrouwen en kennis over faalangst. Deelnemers leren irrationele gedachten omzetten, lichaamsspanning verminderen en successen vieren. Het vergroot het besef van invloed, doorbreekt vicieuze cirkels en oefent nieuwe vaardigheden. Begeleiding stemt doelen af op individuele behoeften, wat verschillende verwerkingsopdrachten kan opleveren. Geschikt voor alle leeftijden!

Levensvaardigheden

Dit intensieve levensvaardighedenprogramma voor maximaal 12 jongeren vergroot zelfinzicht en sociaal-emotionele vaardigheden. Met focus op zelfbewustzijn, zelfmanagement, keuzes maken en relaties hanteren, helpt het programma leerlingen om emoties te reguleren, zelfvertrouwen te vergroten en sociaal-emotionele vaardigheden te ontwikkelen. Flexibele planning tijdens of na schooltijd is mogelijk.

De kracht van gedachten

De workshop onthult het verband tussen gedachten, gevoel, gedrag en gevolg. Deelnemers vervangen irrationele gedachten door rationele, leren stress te herkennen en verminderen. 

Gesprekstafels

Onze professionals stimuleren laagdrempelige gesprekken. De groep biedt ondersteuning en bespreekt stappen vooruit, met thema’s als mentale gezondheid, diversiteit en inclusie, evenals spanningen in het Midden-Oosten.

Liever een training op maat!

Wellicht spreekt een van onze trainingen u aan, maar heeft uw doelgroep specifieke behoeften. Wij ontwerpen trainingen die nauw aansluiten bij uw wensen en uitdagingen, en creëren graag een training op maat. We kunnen thema’s behandelen zoals omgaan met prestatiedruk, persoonlijk leiderschap, of een fysieke training in combinatie met sport of in de natuur. Samen bepalen we de inhoud die het beste past bij uw groep.
 Voor meer informatie hierover, neem contact met ons op.
Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Bent u een ouder/verzorger en zou u graag zien dat uw kind deelneemt aan een van onze trainingen of profiteert van individuele coaching?
Bespreek dan de mogelijkheden met de school van uw kind.

Plugin for Social Media by Acurax Wordpress Design Studio